(Ring mig op)
Ring mig
/
/
Campus Varde

Campus Varde

Specialutvecklade luckor till Blikas studentskåp dämpar ljudet

"Tänk om studentskåpen kan ge rummet en bättre akustik". Utmaningen var nästan för spännande för att släppa taget. Så vi bestämde oss för att fixa det. Vi valde ett samarbete med ingenjörer från NCC. Och resultatet blev en dörr med små hål som fångar upp ljudet i ljudabsorberande material innanför dörren. Så enkelt att ingen hade uppfunnit det tidigare.

Nu kan studenter och personal på Campus Varde njuta av resultatet. Och dörrarna är nu ett av många alternativ för att välja en intelligent lösning från Blika.

Färgade dörrar och kodlås


Dörrarna på de totalt 850 studentskåpen för Campus Varde har olika färger för att matcha arkitektens färgskala. Skåpen är inbyggda i nischer, som också definieras av arkitekten.

Dörrarna har kodlås. Du väljer din kod när du stänger dörren. Det ger 100 % oberoende. Du väljer ett skåp som matchar platsen, väljer din kod och stänger dörren. Det är en säker, effektiv och användarvänlig lösning.

Även idealisk för privata och offentliga arbetsplatser


Naturligtvis är det inte bara läroanstalter som behöver bra akustik. Blika är redo med de nya luckorna för skåpmiljöer som passar de flesta arbetsplatser. Skåpen kan användas som en praktisk och presentabel förbättring av arbetsmiljön på de flesta arbetsplatser – till exempel för att dela upp kontorsmiljöer. Därmed uppnås både praktiska förvaringsmöjligheter och möjligheten att minska buller i lokalerna.

Campus Varde 039
Campus Varde 032
Campus Varde 035
Campus Varde 012
Campus Varde 011
Campus Varde 016
Inspiration Til Elevskab