(Ring mig op)
Ring mig
/
Om oss

Om oss

Blika erbjuder livslånga förvaringslösningar. Över 70 års erfarenhet har lärt oss att kvalitet och funktionalitet måste gå hand i hand.

 

Därför är Blika idag en av Europas ledande tillverkare av förvaringssystem i form av verkstadsvagnar och skåp i stål. Våra kunder väljer oss på grund av kvaliteten, flexibiliteten och hur våra verkstadsvagnar och skåp kan användas. Vi har trots allt tänkt igenom sakerna. Och tankarna omsätts i kreativa och funktionella detaljer som lockar.

Känd hög kvalitet och försäljning till Europa

Blika drivs från huvudkontoret i Esbjerg, medan produktionen sker i den egna fabriken i Tjeckien. Fabriken drivs enligt västerländsk standard med hög produktivitet och kvalitet som matchar den höga nivå som Blika är känt för att leverera.

Blika's verkstadsvagnar och garderober i stål finns representerade på flera europeiska marknader med försäljningskontor i både Sverige och Slovakien.

Inredning med verkstadsvagnar och garderober

Vi är ett stabilt och växande företag och ser fram emot att fortsätta vara en oumbärlig partner för de många verkstäder, industriföretag, skolor och institutioner som kräver kvalitativ och estetisk inredning med förvaring av möbelkvalitet.

För att ständigt vara uppdaterade med den senaste kunskapen inom våra produktområden håller vi nära kontakt med våra kunder. Vi anser att detta är bra kundservice.

Storage of your life
Garderobe
Værksted
Produktion
Værksted 01
Campus Varde 02