Eller fyll ut här som ska ringas
Angående

Det är ordning och reda på både verktyg, material och avfall i Europas största bilhus

Bilarnas Hus i Silkeborg är ett fantastiskt ställe för kunderna. Bilarna presenterar sig snyggt i försäljningshallarna, och själva verkstaden utstrålar ordning och effektivitet. Blika har spelat en stor roll för att just verkstaden både fungerar effektivt och ser presentabel ut.

Verkstaden i Bilarnas Hus är jättestor, vilket 74 liftar ger en bra bild på. Så stora förhållanden ställer extrema krav på ordning och systematik. Bland de stora utmaningarna är att hålla system i verktyg och material.

Uppgiften är ytterligare komplex eftersom bilhuset är auktoriserad verkstad för flera olika bilmärken med allt vad detta innebär av specialverktyg.

Hos Blika säger vi att den sortens utmaningar skriker ”intelligent förvaring” – och det har de nu fått i Bilarnas Hus.

Intelligent utveckling av standardmoduler

Blikas standardmoduler löser de allra flesta förvaringsbehov på bilverkstäder. Det gäller också i Bilarnas Hus. Men speciella behov kräver ofta anpassningar och nyutvecklingar. Detta är också tillfället i Bilarnas Hus där vi tillsammans med kunden skapade nya lösningar.  Så nu har både verktyg, material och avfallsbehållare fått placeringar som både är praktiska, säkra och logiska.

Integrerad i verkstaden

Blikas intelligenta förvaringslösning är integrerad i den totala verkstadsinredningen. Standardmodulerna i lösningen är VBB verkstadsbänk med hjul, MS materialskåp samt AB 93 avfallsbehållare med självstängande lock.