Eller fyll ut här som ska ringas
Angående

Intelligent förvaring

Blika har skapat produkter till förvaring sedan starten i 1947. Produkterna är i dag mycket annorlunda än på den tiden, men filosofin bakom både produktutveckling och produktion är de samma: Funktionalitet och effektiv produktion.

Professionella produkter till professionella målgrupper

Blikas produkter har skapats för specifika syften. Vi tänker igenom och designar, så vi är säkra på att alla detaljer understödjer de funktioner som behövs. En av nycklarna till succé är tät kontakt till de kunder och branscher som vi levererar till. De har nämligen svaret på vad som kan bli ännu bättre.

Blika skapar ordning och överblick på till exempel bilverkstäder

Bland Blikas stora succéer är verkstadsvagnar, skåp och andra lösningar som är oumbärliga på till exempel bilverkstäder. Verkstadsvagnarna gör det möjligt för mekanikerna att ta sitt verktyg med till de bilar som de arbetar med. Borden är genomtänkta och flexibla så man lätt kan hålla ordning på stort och smått.

Förvaring av arbetskläder, verktyg, kemikalier och liknande – också i industrins produktionshallar

Det finns en intelligent Blika-lösning till de vanligaste behoven på verkstäder och i industrins produktionshallar. Och det som inte finns, skapar vi en individuell lösning på. Vi har designat och skapat produkterna för att lösa vardagens utmaningar. Vi tänker alltid in flexibilitet i produkterna. Till exempel med moduler som gör det lätt och logiskt att sätta ihop precis den lösning som behövs.

Stabila principer – nya produkter och kunder

Blikas verkstadsvagnar och stålgarderobskåp är klassiker som konstant anpassas till nya tider. Samtidigt arbetar vi konstant för att skapa nya produkter som löser behovet av genomtänkta och väldesignade lösningar. Därför har vi i dag kunder i nya branscher där kraven till bland annat estetik är annorlunda. Det gäller till exempel de produkter som Blika har skapat till utbildningsinstitutioner, personalgarderober och moderna kontor.