Eller fyll ut här som ska ringas
Angående

Campus Varde valde Blika till en unik studiemiljö

Campus Varde är ett enastående utbildningscenter där 1 200 elever och kursister färdas varje dag. Bland eleverna är 10 klassens elever, gymnasieelever och elever på vuxenutbildningar. Allt är kombinerat i spännande och otraditionella ramar.

Nyutvecklade dörrar till Blikas elevskåp dämpar ljudet

”Tänk om elevskåpen kan ge rummet en bättre akustik”. Utmaningen var nästan för spännande att säga nej till. Så vi bestämde oss för att lösa den. Vi valde ett samarbete med ingenjörer från NCC. Och resultatet blev en dörr med små hål som fångar ljudet i ljuddämpade material inuti dörren. Så enkelt att ingen hade tänkt på det tidigare.

Nu kan elever och personal på Campus Varde njuta av resultatet. Och dörrarna är nu en av många möjligheter att välja en intelligent lösning från Blika.

Färgade dörrar och kodlås

Dörrarna på de i allt 850 elevskåpen till Campus Varde har olika färger som stämmer överens med arkitektens färgskala. Skåpen är inbyggda i nischer som också har definierats av arkitekten.

Dörrarna har kodlås. Man väljer själv sin kod när man stänger dörren. Det ger 100 % oberoende. Man väljer ett skåp som passar med läget, väljer sin kod och stänger dörren. Det är en säker, effektiv och användarvänlig lösning.

Också perfekt till privata och offentliga arbetsplatser

Det är naturligtvis inte bara utbildningsinstitutioner som ska ha bra akustik. Blika är klar med nya dörrar till skåpsmiljöer som passar till de flesta arbetsplatser. Skåpen kan användas som praktisk och presentabel förbättring av arbetsmiljön på de flesta arbetsplatser – till exempel för att dela upp kontormiljöer. På så sätt får man både praktiska förvaringsmöjligheter och samtidigt möjlighet att ljuddämpa lokalerna.