Eller fyll ut här som ska ringas
Angående

Flexibelt system lagring vid Aarhus Universitet

School of Business and Social Sciences är den Business School i Danmark som har den bredaste utbudet av utbildningar och forskning och är en av de fyra huvudområden (fakulteter) vid Aarhus universitet.

Med ca. 14.000 heltidsstudenter och flera tusen deltidsstudenter, nästan 225 doktorander och över 500 lärare är School of Business and Social Sciences, en av Europas största handelshögskolor och den största universitetets enheten i företagsekonomi och samhällsvetenskap med en stor yrkesmässig bredd.

Flexibelt system

Sektionen för ekonomi och samhällsvetenskap hade en önskan att göra elevskåpen tillgängliga för de studenter som hade ett förvaringsbehov för studiematerial och personliga tillhörigheter. Skolan ville ha ett mycket flexibelt system där eleverna kunde hyra och låsa skåpet via sitt studentkort, och samtidigt skulle låssystemet i skåpen vara integrerat med skolans befintliga passersystem. Blika löste förvarings och låsproblematiken med Blika´s elveskåp i kombination med ett beprövat elektroniskt låssystem. Låsen har en finess som gör att skåpen öppnas vid en tidpunkt, exempelvis vid ett terminsslut.

Design

Elevskåpen försågs med vita laminatdörrar och svartmålad MDF dörrar efter arkitektens önskemål. Skåpen är placerade dels som vägghängda enheter, och på en extra hög sockel, precis det formspråk arkitekten önskade.